בורסיטיס מרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/09/2002 | 22:22 | מאת: ולדימיר

יש לי בורסיטיס מרפק קבר חודשיים עברתי 3 פעם ניקוז והזרקת חומר סטראוידי אבל זה לא עזר לי קלל. עכשיו אני מקבל תרופות סלקוקס 200 ואומפרדקס, הנפיחות יגיע לגודל ביצה. מה מומלץ לעסות?

לחכות בסבלנות ולהגן על המקום ואין צורך בתרופות, עם הזמן הנפיחות תרד מאליה. אם בוער לך אפשר לעשות ניתוח ולהוציא את הבורסה.

30/09/2003 | 14:32 | מאת: גיל

דר' אסא לב-אל כתב/ה: > > לחכות בסבלנות ולהגן על המקום ואין צורך בתרופות, עם הזמן הנפיחות > תרד מאליה. אם בוער לך אפשר לעשות ניתוח ולהוציא את הבורסה. > דר' אסא שלומות גם לי יש בורסיטיס שעבר ניקוז כירורגי לפני כחודשיים ועדין הפצע מנקז נוזלים, המקום אדמדם ושורף לעיתים, אני חובש את המרפק ומניח משחות אנטיביוטיות, אין לי טיפול תרופתי כלשהו, והפחד שלי הוא מפני זיהום למפרק. ברצוני לשאול, על הסיכונים כאמור, בכמה זמן תרד הנפיחות, ובכמה זמן יפסיקו הנוזלים להגיר מתוך מרפקי, לעיתים זה מביך בישיבה שנוצרת שלולית בשולחן הישבות סביב מרפקי הגונח. להזכיר שקיבלתי אוגמנטין 875 פעמיים ביום למשך 10 ימים מה שהחליש אותי ולא עזר משהו. והאם ללא טיפול הנפיחות והקזת הנוזלים תפסק מאליה תודה שנה טובה גיל

מנהל פורום אורתופדיה