שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/09/2002 | 21:46 | מאת: אפי

שלום, לאחרונה התגלתה שחיקת סחוס בשתי הבירכיים שלי והרופא שולח אותי כל הזמן לבדיקות ללא טיפול ובינתיים אני סובלת מכאבים עזים המחמירים בעת עבודתי (המאמץ הכרוך בהגעה לעבודה וכן במהלכה). ביקשתי מהרופא שייתן לי תקופת זמן (כמה ימים - שבוע) חופשת מחלה על מנת שאנוח בבית אך הרופא התעלם מכך ושלח אותי לעוד בדיקה. האם הענין מקובל ? נראה לי לגיטימי לחלוטין שהרופא ייתן לי לנוח מכיוון שאני ממש סובלת ואפילו לקחתי ימי חופש על חשבוני לנוח בבית (דבר שעזר במידה מסוימת)

שחיקת סחוס אינה הצטננות אלא מחלה המתפתחת לאורך זמן רב כך שחפשת מחלה למשך זמן קצוב לא תעלה ולא תוריד ואם אין ממצא מיוחד שמצדיק זאת איני רואה סיבה מיוחדת "לחלות " .

מנהל פורום אורתופדיה