"כתף קפואה"

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/09/2002 | 06:32 | מאת: מירה

ד"ר לב אל הנכבד, רבות כבר נכתב ונשאל כאן על כתף קפואה, במסגרת חיפושי הנואשים להקלה בכאב, נתקלתי במאמר על שיטת Niel-Asher מלונדון. האם שמעת עליו? האם אתה ממליץ? האם אתה חושב שבאמת יש לו שיטה המחוללת פלאים ללא ניתוח וללא זריקות ורק כמה פגישות לתרפיה? מחכה מאד לתשובה, תודה. מירה.

לא מכיר ולא יודע . התרשמתי מן האתר המפרסם את השיטה מן המסחריות הטבועה בו באופן כה בוטה.

19/09/2002 | 02:41 | מאת: מירה

לד"ר לב אל, תודה על התשובה. איזו חוצפה לפרסם ספר תוך ניצול כאבים של אנשים ורצונם למצוא מרפא. תודה שהארת את עיני. אבל אני עדיין סובלת מהכתף הקפואה ושום כדור או זריקה לא עזרו לי עד עתה.... אז מה עושים? ממשיכים לסבול? מירה.

מנהל פורום אורתופדיה