כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/09/2002 | 12:00 | מאת: מירי

אני בת 34 ואני סובלת מכאבים חזקים מאוד בחלק האחורי של רגל שמאל לכל אורך הרגל, החל מהחלק העליון של הישבן ועד הקרסול, הכאבים נמשכים כבר כ-3 שבועות, הישיבה בלתי אפשרית-ברגע שאני מתיישבת אני מרגישה זרם חזק מאוד בכף הרגל מלווה בכאבים חזקים מאוד. כבר הייתי אצל אורטופד למקרים דחופים, בתחילה הוא רשם לי אתופן 200 - 3 פעמים ביום למשך 10 ימים (לא עזר), אחר-כך הוא החליף ל - סלקוקס 200 פעם אחת ביום בערב (עוזר מעט למשך הלילה וזהו) בתוספת של זריקת וולטרן שלא ממש עזר, ברצוני לציין כי עברתי ניתוח הרניה ווקטרל לפני כחדש בהרדמה מלאה והכאבים היו כבר קודם אבל בצורה הרבה יותר קלה, הערה: אני מרגישה שהשרירים כואבים לי ולא ממש הגב, וכלום לא עוזר,

ההתרשמות הראשונית שנוצרת אצלי למקרא דברייך הנה כי את סובלת מתסמונת הגנשת ( סכיאטיקה ). די מקובל - במקרים כאלו לנסות לטפל תקופת מה בתרופות נוגדות דלקת. ההחלטה כמובן היא פרי התרשמותו של הרופא בעקבות הראיון עמך והבדיקה הגופנית. במידה שלא רואים תוצאה לטיפול עוברים לשלב הבא והוא ברור יותר יסודי לסיבת הכאב דהיינו בדיקות כמו טומוגרפיה מחשבית , בדיקת איבחון חשמלית צילומי ע"ש בדיקות דם וכיו"ב.

16/09/2002 | 17:37 | מאת: מירי

האם יש לתסמונת הזאת סיבה מיוחדת שבגללה זה התחיל? מה יותר יעיל לשיכוך הכאב האם הליכה למשך שעה תועיל או תזיק? האם התעמלות מיוחדת תעזור? כי לדעתי יעבור עוד זמן עד שאדע בודאות מה הסיבה.

16/09/2002 | 23:29 | מאת: שמעון

מנהל פורום אורתופדיה