דלקת גיד במפרק הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/09/2002 | 17:24 | מאת: דוד

מזה חודשיים כאבים במפרק הכתף עם הקרנות לכתף ולגב העליון. הדלקת כנראה בעקבות עבודה מאומצת בחדר כושר. הומלץ טיפול פיזיוטרפי (אולטרה סאונד). בינתיים הכאבים פחתו יחסית אולם אין אפשרות לחזור לאימונים - הכאבים מיד חוזרים. מה ידוע על: א. החלמה מהמחלה? ב. משחה בשם natural ice? האם ניתן להשיגה בארץ והיכן? ג. כנ"ל לגבי bio-freeze?

לגבי מחלתך אין לי בעצם מושג של ממש מהי שכן תאור המחושים שאתה מביא הנו לאקוני ביותר ופרט לכך -כלום. מכיון שאני רופא ולא קורא בקפה אין לי מה לעשות עם כל כך מעט מידע. אשר ל BIO FREEZE - בחייך רד ממני .

מנהל פורום אורתופדיה