חבלה בשוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/09/2002 | 11:27 | מאת: דקלה

ד"ר,שלום אתמול נחבלתי בחלק הקדמי התחתון של השוק. מיד הופיעה נפיחות וסימן לשטף דם חיצוני. באותו זמן לא יחסתי יותר מדי חשיבות למכה, מתוך מחשבה שזה ירגע תוך כמה שעות. בינתיים הגיע הבוקר והנפיחות והכאבים עדיין לא חלפו. האם יש טעם כעת לשים קרח על המקום, או שיש דרך אחרת להפחית את הכאבים והנפיחות? תודה, ושנה טובה

יעילות הקרח כמונע דמום ונפיחות פחותה מאד בחלוף12 שעות מן הפציעה. בשלב זה הרמת רגל ואולי חבישה אלסטית יעשו עבודה טובה יותר. ואקמול (2כדורים כל8 שעות ) אמרתי????

מנהל פורום אורתופדיה