כאבים בברך ובגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/09/2002 | 10:23 | מאת: אורן

שלום רב.עברתי תאונת דרכים לפני שנה וחצי.פציעה בברך ימין 30 אחוזי נכות לצמיתות.בן 30 .חסר לי 30 מעלות בישור ואני הולך בצליעה די קשה.אני שוקל 90 קילו .שאלתי היא בזמן האחרון עליתי כמה קילו ואני מרגיש יותר כאבים.האם זה מהמשקל .וכמה תורם המשקל למצב הברך.שאלה שניה האם הצליעה גורמת אחרי זמן כזה כאבי גב במיוחד בבוקר.אני קם בבוקר בתקופה האחרונה אם כאבי גב חזקים.גובה שלי מטר שמונים.אני סובל מארטרו פיברוזיס ברגל.תודה על התשובה

אין ספק שתוספת משקל מכבידה מאד על הברך . אכן צליעה יכולה לגרום לכאב גב תחתון.

14/09/2002 | 15:12 | מאת: דניאל

הפחת כ20 ק"ג (זה קשה) אבל אז הכל יפטר

מנהל פורום אורתופדיה