כאבי ידיים-כתפיים-וגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/09/2002 | 15:52 | מאת: ליאת

ד"ר שלום ותודה על השירות אני נמצאת במהלך בדיקות ואני חוששת מאוד שלא עולים על מקור הבעיה לכן שאלתי היא: האם כאבים של למעלה מחודשיים של שרירי הידים, כאבים בצוואר ובכתפיים, וכאבים בשרירי הגב יכולים להיות מ-סקולייוזיס,ומלורדיוזיס והאם יש מקום לדאוג ולחפש סיבות נוספות. בתודה מראש על ההתיחסות

12/09/2002 | 16:07 | מאת: ליאת

שמתי לב ששכחתי להוסיף כמה פרטים חשובים אני בת 40, עושה הרבה ספורט לאחרונה ירדתי מזה בגלל הכאבים, והבעיה התחילה רק בחצי השנה האחרונה הכאבים העיקריים בעיקר בזרועות ובצוואר. מקבלת אביטרן לדלקת בשריר. הממיצאים מהרנטגן הם כמו שכתבתי קודם. תודה

כאב צואר עם קרינה לזרועות סיבתו בדרך כלל היא מחלה נוונית של דיסקה בין חוליתית בחוליות הצואר . שינויי צורה כמו עקמת או לורדוזיס אינם כשלעצמם סיבה לכאב.

מנהל פורום אורתופדיה