התכווצויות כפות ידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/09/2002 | 12:57 | מאת: מיכל

שלום רב, אני פונה לפורום בנושא אורתופדיה למרות שאינני משוכנעת שבעייתי היא אכן מתאימה לכאן. אני בת 46, בריאה בדרך כלל. מזה כמה שנים סובלת מדי פעם מהתכווצות בידיים שגורמת לאצבעות "להתקע" ללא יכולת להזיזן למספר שניות עד שזה משתחרר. ברצוני לדעת האם התופעה הזאת מוכרת, והאם ישנה לכך סיבה שזקוקה לטיפול. בתודה מיכל

מתאורך אני מבין שאת לוקה בעויתות שרירים בכף היד. תופעה כזאת שכיחה במצבים של עייפות השרירים למשל בעקבות עבודה מאומצת ביד וכן במצבים בהם יש חסר של יוני סידן ומגנזיום בדם.

מנהל פורום אורתופדיה