Spinel Stenosis

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/09/2002 | 00:50 | מאת: חיים

שלום ד"ר,אני סובל מ Spinel Stenosis.איזה טיבול יש למחלה הזות,פרט מניתוחי?איזה בדיקות הדמיה אני חייב לעשות ו מה אתה ממליץתעל איזה טיבול והמלצהתמה דעתך?יש לי כאבי גב חזקיםץלאן אני צריך לפנות?תודה.אני מבקש תשובה בהקדם ד"ר

מכיון שהאבחנה כבר ידועה לך איני סבור שיש צורך בבדיקות נוספות . בכל מקרה יש שתי בדיקות חשובות הון CT ו MRI . כשמדובר בסבל שמקורו בהיצרות גרמית של תעלת השדרה ניתוח הוא הפתרון. במידה שמדובר בהיצרות "רכה" יש מקום לתקוה בטיפול לא ניתוחי.

02/09/2002 | 21:39 | מאת: אבי

ד"ר הממצא הזאת התגלתה בMRI,איזה המשך הבירור אתה ממליץ?מה זאת אומרת היצרות "רכה" ואיזה טיפול יש לזה?פרט לזה אני כל בוקר קם עם צוור כמו ברזלתמה זה יכול להיות?פרט מי זה יש לי כואבי מותני עם הקרנה לרגל שמאלי,ה רופה שלך אותי לסי טי של צוור ושידרה מותנית,מה אתה ממליץ על כל הסיפור מחלת שליתלמי אני שייך לפנות ומה לעשות?תודה ד"ר נכבוד.

02/09/2002 | 21:43 | מאת: חיים

ד"ר הממצא הזאת התגלתה בMRI,איזה המשך הבירור אתה ממליץ?מה זאת אומרת היצרות "רכה" ואיזה טיפול יש לזה?פרט לזה אני כל בוקר קם עם צוור כמו ברזלתמה זה יכול להיות?פרט מי זה יש לי כואבי מותני עם הקרנה לרגל שמאלי,ה רופה שלך אותי לסי טי של צוור ושידרה מותנית,מה אתה ממליץ על כל הסיפור מחלת שליתלמי אני שייך לפנות ומה לעשות?תודה ד"ר נכבוד.

מנהל פורום אורתופדיה