כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/09/2002 | 09:43 | מאת: משה לביא

אמי סבלה קשות מדלקת פרקים וכן במידה פחותה יותר, מאוסתאורתריטיס. האם מדובר בתופעות תורשתיות? האם ניתן ךאתר את הנ"ל בבדיקות מוקדמות ולנקוט בפעולות מניעה כלשהן? אני בן 45 ומרגיש כאבים במפרקים שונים ובעיקר בברכיים, בחיבור הרגליים לאגן ובמקומות נוספים. מדובר בכאבים "באים והולכי" שעל רקע סיבלה האיום של אמי מהמחלות הנ"ל טרם מותה, אני משתדל להקדים תרופה למכה. אם בכלל אפשר..

יש רק דרך אחת והיא המקובלת. התיעץ עם ראומטולוג.

01/09/2002 | 15:02 | מאת: משה לביא

אנא התיחסותך לענין התורשתיות במיקרים של אוסטאורטריטיס ואוסטאופרוסיס. האם המדבור במחלות תורשתיות? האם יש דרך לדעת האם אני "מועד" לאחת מהן או לשתיהן על ידי בדיקות כלשהן?

02/09/2002 | 01:22 | מאת: מרפא מן הטבע 052-451155

מנהל פורום אורתופדיה