ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/08/2002 | 22:20 | מאת: שושי

שלם ד"ר, אני בת 53. מזה כשנה וחצי שתי הברכיים שלי כואבות ונפוחות מאוד. קשה לי לעלות במדרגות וכאשר אני הולכת הרבה - הברכיים כואבות. הייתי אצל אורתופד וקיבלתי כדורים נגד כאבים- "ויוקס", אך כדורים אלו לא עזרו כלל והנפיחות בברכיים לא ירדה. מה עלי לעשכות על מנת שהנפיחות בברכיים תרד והכאבים יעלמו? בתודה מראש.

ראשית יש להגיעלאבחנה כלומר מהי המחלה ממנה את סובלת האם מדובר בדלקת פרקים שגרונית האם מדובר באוסטאוארטריטיס, האם מדובר בבעיה שבתוך הברך או בסמוך לה. משתקבע האבחנה אשר יהיה לדבר על טיפול.

01/09/2002 | 21:29 | מאת: שושי

שלום ד"ר, כשהייתי אצל האורתופד , אבחנתו היתה שמדובר באוסטאוארטריטיס. כעת, מה לדעתך ניתן לעשות בנדון על מנת שהכאבים יעלמו והנפיחות בברכיים תרד? תודה מראש.

מנהל פורום אורתופדיה