כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/08/2002 | 18:27 | מאת: מירית

שלום רב ד"ר! אמי (בת 65) סובלת כבר מס' חודשים מכאבים בכף הרגל. לאחר מס' ביקורים אצל מס' רופאים והצעות שונות לטיפול הכאבים עדיין קיימים. לאחרונה היא עוברת סדרת טיפולים פיזיוטרפיים אך ללא תוצאות. רק בשבוע האחרון לאחר ביקור נוסף אצל רופא הומלץ לה לקבל זריקה במקום ואכן זה קצת הקל על הכאבים. כמו כן המליץ הרופא על בדיקת מיפוי עצמות. מהי בדיוק בדיקה זו? וכיצד בעצם תרמה הזריקה והקלה על הכאבים? יש קשר לאוסטופורזיס? תודה מראש, מירית

על מיפוי עצמות תוכלי ללמוד אם תכנסי לחלון ה"חיפוש" ותקלידי מיפוי עצמות. לגבי הזריקה - לו ידעתי מה הוזרק והיכן...............

מנהל פורום אורתופדיה