כאב בכרית כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/08/2002 | 15:55 | מאת: יעקב

שלום אני בן 50 ומזה כ-6 חודשים אני חש כאב בכרית כף רגל ימין. עוצמת הכאב משתנה , לעיתים הכאב נעלם אך מקפיד לחזור לאחר ימים מספר. בחודשיים האחרונים הכאב מתמקד לעיתים באצבע הסמוכה לבוהן והוא מאופיין בכעין דקירות רבות. צילום רנטגן לא העלה דבר מחשיד. בדיקת E.M.G נמצאה תקינה. מאחר ותורי לאורטופד נקבע לעוד זמן רב, אודה לך באם תספק הסבר או לפחות כיוון לפשר התופעה. תודה יעקב

הכאב יכול הגרם מכמה סיבות החל התקרנות והתעבות עור הסוליה דרך נוון של השומן המרפד את הסוליה בליטה של ראש עצם המשט, לחץ על עצב בין ראשי המשט, נמק של ראש עצם המשט , שבר מאמץ , השטחת הקשת הרחבית של כף הרגל.

31/08/2002 | 19:10 | מאת: יעקב

חן חן לתשובתך המהירה. ושאלה אחרונה : כיצד ניתן למתן את הכאב. תודה יעקב

מנהל פורום אורתופדיה