שבר בכתף לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/08/2002 | 23:44 | מאת: אלון

קיבלתי תוצאות של MRI ורציתי לדעת אם אני יכול לכתוב אותן כאן ולשמוע מה דעתך? בתודה, אלון.

כן, אך בתנאי שתפרט את נסיבות התאונה , ממה אתה סובל ומה היו ממצאי בדיקת הרופא ובדיקות דימות אחרות.

30/08/2002 | 14:25 | מאת: אלון

ד"ר שלום, קודם כל תודה רבה. לפני כשנה עברתי תאונת דרכים ונפלתי מהקטנוע. כתוצאה מכך שברתי את הכתף באיזור הגבשושית הגדולה ( HUMERUS GREATERTUBEROSITY) עברתי סדרה ארוכה של פיזיותרפיות וטיפולים בגלי חשמל אך הכאבים לא פסקו. תוצאת אולטרסאונד הן: דפורמציה קלה של ראש הזרוע בעקבות שבר, מבנה בלתי אחיד במידה מינימלית ללא פגם, וכל השאר ללא פגם. תוצאות בדיקת MRI שעשיתי אומרות: הפרעה במרקם קורטקס ראש הזרוע באיזור הגבשושית הגדולה עם נזק לגיד הסופרה ספינטוס בחלקו הדיסטלי הקדמי. מעט אותות חריגים בחלק הקדמי עליון של סחוס הגלנואיד עם מעט נוזל במקום, שינויים המחשידים דרגה קלה של SLAP. מעט נוזל מוגבר בבורסה הסובאקרומלית. האם יש מקום לדאגה? תודה, אלון

מנהל פורום אורתופדיה