כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/08/2002 | 23:33 | מאת: רוני

שלום רב! אינני יודע איך קוראים לאזור בכף הרגל, אחרי האצבעות, בכרית הדריכה יש לי בליטות כמו חצאי כדוריות . ברגל אחת מול האצבע הלפני אחרונה (לפני הקטנה) הכדורית בולטת יותר ומכאיבה לי בזמן הליכה או דריכה. ההרגשה כאילו זה מתנפח עם האצבע. ניסיתי נעלים שונות אך ללא הבדל ממשי בכאבים. האם זה דבר מוכר? האם יש פיתרון?

השאלה האם זה מוכר היא קצת בעייתית - בהקשר הוירטואלי של הפורום- שכן מטבע הדברים אני נוטה להבין את שאלתך לפי מה שאני מנוסה בו מכיר ומבין ויתכן ואתה מתאר דבר שאינו נמצא במאגר המידע שלי וזכרוני. בכל מקרה אם תיקח בחשבון את ההסתייגות שלמעלה נראה לי שמדובר ב מה שנקרא מטהטרסלגיה על רקע השטחה של הקשת הרחבית של כף הרגל. אם בליטה של ראש המשט הרביעי. הפתרון העקרוני הוא על ידי מדרס מתאים.

מנהל פורום אורתופדיה