לפני גיוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/08/2002 | 19:16 | מאת: דוד

שלום רב, לפני זמן מה עברתי בלשכת הגיוס וועדה רפואית שלאחריה נקבע לי פרופיל 72 עם שני סעיפי ליקוי:א)חבלה בברךב)"רגל שטוחה בדרגה קשה אך גמישה" היתי רוצה לדעת מהן ההשלכות של סעיפים אלו:כלומר האם אני מנוע מלבצע פעילות פיזית מסוימת כגון הרמת משא כבד וכו.... בתודה מראש.

סיעיפי ליקוי הניתנים בלשכת גיוס אינם משקפים את בריאותך אלא את דעתו של הרופא הבודק . אם ברצונך לקבל מידע רלונטי לבריאותך עליך לפרט את מחושיך ומכאוביך וכל ממצא שידוע לך עליו.

מנהל פורום אורתופדיה