על ישיבה ממושכת בסלקל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/08/2002 | 12:38 | מאת: אמא של נגה

ברצוננו לצאת לטיול של שבוע עם תינוקת בת 4 חודשים ברכב שכור האם ישיבה ממושכת בכסא בטיחות (סלקל) עלולה לגרום נזק לגב התינוקת? כל כמה זמן כדאי לעצור ולהוציאה?

שכיבה בסל קל גם אם מדובר בהטיה של 60 מעלות אין בה לגרום לנזק אך עליכם להיות ערניים לצרכיהתינוק כאשר הוא ישן אין צורך להעירו לשם שינוי תנוחה אך כשהוא ער הוא ישתעמם משכיבה ממושכת על הגב ולכן יש לאוררו לע"ק ובכללעליכם לזכור שאתם אולי נוסעים רואים נופים וארצות, התינוק כל מה שהוא רואה זה את גג המכונית - ממש חויה מרנינה.

מנהל פורום אורתופדיה