כאבים בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/08/2002 | 07:22 | מאת: רבקה

שלום רב, אני סובלת בזמן האחרון מכאבים בכפות הרגליים.אני הולכת רק עם סנדלים אורטופדיים של חב'"רוקפורט" ובכל אופן זה לא יעיל במיוחד. שמתי לב שאם אני לוקחת 2 כדורי אופטליגין, זה מקל לי על הכאבים. האם אפשר לעשות משהו אחר ולהמנע מתרופות? האם היתה ממליץ לי על בדיקות מסויימות? ואילו? אני בת 57, ואני חוששת שאם הגיל בסבל שלי יגבר.מה עושים? בהזדמנות זו, "שנה טובה" רבקה

הבדיקה החשובה ביותר שאני יכוללהציע לך היא בדיקת אורתופד שיאתר אתהבעיה . כלומר ראשית יקבע את המקום המדוייק שבו נוצר הכאב , שנית שיקבע מהו הגורם לכאב ורק בשלישית יוכל להציע פתרון נוסף עלהקיים.

מנהל פורום אורתופדיה