לאחר ניתוח גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/08/2002 | 00:34 | מאת: pol

שלום רב.אני בן 24,לפני 3 שנים עברתי ניטוח גב(קיבוע קדמי ל5-ס1) לאחר 1.5 נה המצב התחיל להידרדר.נכון להיום המצב חזר לאותו כמו שהייה לפני ניתוח. כאבים ב גב טחטון+רגליים+שוקיים)לא מסוגל לעמוד על רגליים יותר מ 10 דקות .עד אחשיו עברתי טיפולי פיזיוטרפייה-לא עזר. זריכות אפידורל-לא עזק. 3 טיפולים ב גלי רדיו-גם לא עוזר במיוחד.(רק לכמה ימים) קיבלתי נכות צ"הל 30% ואחשיו הורידו ל 10%. אני בן 24 ו המצב מאוד מדיאג אותי. נשוי .לא מתאר מצב שיהיי לי ילד ולא יוכל להרים אותו על היידים. הרופאים אומרים שצריך לבצעה ניטוח נוסף גישה אחרית עלמנת לחזק מאחורה. בצילומי מ.ר.אי. רואים שאיין חיבור במקום העניטוח.(לא היתחבר)ו הדיסק שמעל המכום גם התחיל לבלות. מה האופציות שלי לדעתכה? מטופל ב ב"ח מאיר. תודה.

אכן נראה לי כי לא יהיה מנוס מניתוח נוסף של קיבוע שתי החוליות שהקיבוע שבינהן התרופף

מנהל פורום אורתופדיה