CLUBFOOT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/08/2002 | 21:06 | מאת: INBAL

בסקירת מערכות שניה גילו אצל העובר CLUBFOOT ברגל ימין האם יש אפשרות לרפא זאת או שחייבים בהפסקת הריון?

ניתן לטפל בכף רגל קלוטה ( אחרי הלידה כמובן ) ולהגיע לכך שיש כף רגל המתפקדת באורח תקין אם כי צורתה תמיד תהיה שונה מזו של כף הרגל הבריאה.

01/03/2003 | 08:15 | מאת: טל

ענבל שלום קראתי את כלל התגובות שלך ואני משערת שכבר ילדת או עשית הפסקת הריון , הייתי שמחה לצור איתך קשר לדעת מה עלה בגורלך כיון שאני בתקופה זו ממש עוברת את אותו הדבר . האם ילדך יצא בריא? האם הצליחו לתקן את כף הרגל? תודה טל

מנהל פורום אורתופדיה