מורטון נוירומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/08/2002 | 01:24 | מאת: מיכל

זאת אינה שאלה לדר אסא אלא בכי משותף לכל אלו שפנו אליך בקשר לנוירומה שלהן. לי היו 2 נוירומות בכף רגל אחת. אחרי מספר שנים עם מדרסים(שדווקא עזרו בהתחלה) הזריקו לי קורטיזון שממש לא עזר ואולי אף הגביר את הכאבים. בקשר לזריקות הכהל,קראתי גם באינטרנט,אבל הרופאים לא מזריקים כאן. לפני כחצי שנה עשו לי ניתוח של כריתת הנוירומה הגדולה .את הקטנה לא רצו לנתח. אני מוכרחה לציין שיש לי עדיין כאבים ואני שוב הולכת עם מדרסים וגם התחילה לי ברגל השניה נוירומה. יש לי צילום של הניתוח על קובץ ואני חושבת שזה מאד מענין. אם אתן רוצות אני מוכנה לשלוח לכן. בברכה,מיכל.

22/08/2002 | 10:56 | מאת: ש.ב.

מיכל בקר טוב. קראתי בעיון רב את דברייך על הנושא שבנדון. לי יש נוירומה בכף רגל עם אופציה לעוד אחת והרופא שאני מטופלת אצלו כרגע חושב שעלי לעבור ניתוח להוצאת הנוירומה. יש לי לא מעט חששות כיוון שהרופא שמטפל בי במסגרת בית החולים חושב שאין צורך לנתח כיוון שיש אפשרות להישנותה של הנוירומה ואותי הוא הפנה למרפאת כאב מה שלא מצא חן בעיני. כיוון שאת הכאבים שאני סובלת הם בלתי נסבלים כל החיים שלי הם סביב כף הרגל מצאתי לנכון לפנות לרופא אחר באופן פרטי שלאחר כל הבדיקות שהוא ראה ובדיקות חדשות שעשיתי ביוזמתו הוא חושב שאין מנוס מניתוח. על כן הייתי מאור רוצה אם את או כל אחד אחר שיש לו נוירומה או היתה לו יוכל ליצור איתי קשר טלפוני על מנת "להעביר חוויות" אני אשמח כי עוד לא נתקלתי באחד כזה. טלפון שלי : 615763 - 053 בתודה שרה

מנהל פורום אורתופדיה