תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/08/2002 | 19:30 | מאת: גוטה

שלום רב כתוצאה מפגיעה בברך בזמן ריצה שלח אותי האורטופד לבצע בדיקת אולטרסאונד לברך, הממצאים הם: הצטברות קטנה של נוזל, מיניסקוס המידיאלי הודגם בצורת משולש בעל אקוגניות אחידה, נצפתה קולקציה זעירה לאורך MCL, אך לא נצפה קרע וודאי כיוון שהתור לאורטופד יהיה רק עוד שבועיים ברצוני לדעת מתי אוכל לחזור לתיפקוד רגיל ריצה, הליכה מהירה לאור הממצאים הנ"ל תודה

אינני יודע וגם איני אמור לדעת שכן אין לשום בדיקת דימות משמעות ללא הרקע הקליני הכולל סיפור המחלה והחולה וממצאי הבדיקה הגופנית. בדיקת אולטרהסאונד , דרך אגב, הנה בדיקה בעלת תועלת מוגבלת מאד ככל שהדברים אמורים בפגיעות בתוך הברך .

מנהל פורום אורתופדיה