כאבים בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/08/2002 | 11:25 | מאת: מיכל

מיזה 3 ימים יש לי כאבים עזים בשורש כף היד-שהגיעו בפתאומיות -לא סבלתי מבעיוה כזו בעבר. הכאב הוא כאב סטטי 24 שעות ביממה, פניתי לאורטופד שלא הצליח לאבחן מה הבעיה היות ולא היה מקום נקודתי שאם הוא היה לוחץ שם היתי מרגישה כאב חזק יותר. אני במקצועי מתכנתת מחשבים וזו היד שאני עובדת בה עם העכבר.אני לא יודעת אם יש קשר. באיזה כיוון כדאי לבדוק כי אני לא יכולה לעבוד....

הכוון הראשון שכדאי לבדקו הנו מה שנקרא RSI = Repeated Stress Injury שזו מחלת מקצוע אצל אנשי מחשב. http://www.rsi.deas.harvard.edu/

מנהל פורום אורתופדיה