לאורתופד היקר!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/08/2002 | 20:15 | מאת: אבי

שלום, אני אחרי שבר ישן בעצם הבריח שהתחבר עם קיצור , ויש לי כאבים ממש ממש חזקים במפרק של הכתף כאילו החלק העליון של הכתף כאב ממש חזק שמפריע לי מאוד וגם כאב בחלק השני של עצם הבריח כאילו כלפי הגוף בחלק שכאילו מחבר את העצם לחזה מחלק הזה יש לי כאב ושאני לוחץ או נוגע אז זה כואב מאוד וזה ממש מפריע לי אני סובל מאוד אני לא יכול להרים את היד מעבר לעצם של השכמה כאילו בגלל שיש לי כאב חזק יותר במפרק כזה, זה ממש ממש מפריע לי הבנתי שהשבר שעצם הבריח " התחבר עם קיצור ושינוי צורה" אז למה זה כואב והאם זה קשור בכלל כי הכאב הוא לא בעצם הבריח (באיזור השבר) אלה וחלק של למעלה יותר ... מה דעתך ? מה זה ? ולמה זה כואב ככה ? והאם יש טיפול ניתוח מהשהוא כי בלתי נסבל... תודה רבה ... אבי

יתכן שאתה סובל היום מפגיעה במפרקים שלעצם הבריח המפרק הפנימי בין עצם הבריח לעצם החזה והמפרק החיצוניבין עצם הבריח לעצם השכמה. בדיקה גופנית יכולה לגלות בעיה כזאת תוך הסתיעות בבדיקות עזר. יתכןגם - כך נראה מתאור מחושיך - כי יש לך בעיה של גידי בכתף גידים השייכים לקבות שרירים הנקראים שרוול המסובבים. שוב בדיקה גופנית טובה תאתר את הבעיה.

18/08/2002 | 19:58 | מאת: אבי

תודה רבה עזרת לי.

מנהל פורום אורתופדיה