מפרק ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/08/2002 | 18:40 | מאת: ירון ק

דוקטור שלום אימי בת 68 מזה שנים רבות היא מתלוננת על כאבים בברכיים (סחוסים שחוקים) לאחרונה רופאים המליצו לה על ניתוח (כנראה החלפת מפרק( שאלתי היא 1: האם יש רופאים שמתמחים ויש להם מוניטין בנושא שאפשר להתיעץ איתם ועוסקים בנושא (אשמח לקבל שמות) 2.הבנתי שיש סוגי שתלים בניתוח הנ"ל , על איזה סוג שתל מוממלץ? 3. האם יש הצלחה לניתוח? אשמח לשמוע את דעתך נ.ב אמא מיואשת ממצבה ממש בדיכאון עקב המצב

15/08/2002 | 14:54 | מאת: דר' אסא לב-אל

ניתוח החלפת ברך הנו ניתוח שכיח מאד ונעשה בכל בתי החולים בארץ הניתוח הנו מוצלח מאד. יש אמנם מספר סוגים של שתלים אך ההבדלים בינהם אינם ממש גדולים.

מנהל פורום אורתופדיה