כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/08/2002 | 21:45 | מאת: סוזי

שלום רב מזה כמה חודשים אני סובלת ממתיחת הגידים בכפות הרגליים אני מרגישה כאב נוראי שמושך לכיוון האצבעות והאצבעות מתעותות לוקח כחצי שעה עד שכף הרגל מתחילה להגיע לצבה הנורמלי כל פעם ברגל אחרת האם זה נובע מהבדלי חום וקור? האם יש טיפול לזה?

נשמע לי יותר כמו עויתות שרירים בכף הרגל. הסיבה השכיחה לכך היא עייפות ( כמו מחמתעמידה זמן רב על הרגליים )אך יכולות להיות סיבות אחרות . פני לרופאך

14/08/2002 | 23:54 | מאת: עדיקה

שלום אני סובלת מזה כשנתיים מדורבן ברגל שמאל. פעמיים הוזרק לי קורטיזון אשר הקל על הכאב לפרק זמן ואחר כך הכאב חזר. כחצי שנה לאחר הופעת הדורבן החלו לכאוב לי כפות הרגליים = עם הקימה בבוקר אני חייבת להכניס את הרגליים לנעליים מתאימות. אינני מסוגלת לעמוד יחפה על הרצפה אפילו כדי לנעול את הנעליים. במשך היום הכאב נעלם ונשאר רק הכאב של הדורבן. אבקש לדעת במה מדובר ומה ניתן לעשות. בתודה מראש.

מנהל פורום אורתופדיה