אוסטיאופורוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/08/2002 | 23:23 | מאת: שרה

שלום רב! חמתי כבת 80 סובלת מכאבי גב. גילו בצילום גב שיש לה שבר וסובלת מאוסטיאופורוזיס, הרופא אמר שיש טיפול ע"י משאף להקלת הכאבים. מה דעתך על-כך ואיזה טיפול זה? - תודה - שרה.

הטיפול הוא על ידי קלציטונין הניתן באמצעות משאף ויש בו כדי להקל על הכאב . ראוי לציין שאם מדובר על כאב בעת תנועה עדיף שימוש בחגורה מייצבת.

15/03/2009 | 10:28 | מאת: פלג

שלום אימי סובלת מכאבים קשים בגב התחתון . לפני עשרה ימים הוזרק לה אפידורל ללא שינוי משמעותי. האם הקלציטונין יכול לעזור ? האם רופא המשפחה יכול לרשום תרופה זו?(קופ"ח כללית) תודה מראש פלג

מנהל פורום אורתופדיה