כאבי רגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/08/2002 | 09:03 | מאת: אסתר

שלום לך ד"ר אני בת 50 עם משקל עודף לצערי אבל אני יום יום הולכת רגלי חצי שעה,משתמשת באלטרוקסין תת פעילות בלוטת התריס ומרגישה טוב. אבל בימים האחרונים הרגשתי כאבי רגלים כמו כאבים עם מכות כחולות או כאבים כמו חום לאורך הרגלים.אני עובדת 8 שעות בישיבה ,מה דעתך?

תאוריך הנם כלליים מכדי שאוכל לפרש אותם.

12/08/2002 | 08:39 | מאת: אסתר

שלום לך אם השאלה שלי כ"כ כללית שאין באפשרותך לענות.מדוע אתה לא שואל שאלות כדי שאוכל להסביר לך ואז תוכל לענות לי ביתר פירוט ולא כפי שכתבת בקמצנות יתרה וכלאחר יד התאכזתי מהזלזול אחרי שטרחתי לשאול שאלה

אם תסתכלי על רשימת השאלות שמצטברת על שולחני תראה שהדבר דורש ממני זמן רב , זמן שאינו ברשותי במיוחד שהעבודה הזאת נעשית בהתנדבות ומותר לי לצפות מצד השואל שיתיחס גם אלי ברצינות ויקדיש קצת מחשבה לשאלותיו ולא יזרוק שאלות ללא תוכן .

15/08/2002 | 01:19 | מאת: נירית

לאסתר את סתם חצופה,אם חשבת ש6 מילים באינטרנט יפתרו את בעיותייך אז את גם נאיבים. לדעתי יש מקום להתנצל בפני ד" ר לב אסא

מנהל פורום אורתופדיה