יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/08/2002 | 20:39 | מאת: יריב

שלום לפני כשבועיים הכניסתי לברכה קבלתי מכה ביד בחלק הקרוב למפרק חשתי כאבים באזור ולאחר מכן השפעה על פרק כף היד וחולשה ביד. בעבר היה לי כתוצאה מתאונת עבודה מתיחת רצועות שם. האם מכה במקום קרוב יכולה להשפיע על מקום שהחלים? אראה רופא ביום שני אך אולי תוכל להקדים ולאמר למה אצפה?

למען האמת איני יכול לומר דבר שכן לא ברור לי על איזה ממפרקי היד מדובר ,מה היה מקומה של הפציעה הקודמת , מה היה מנגנון הפציעה הנוכחית וכו' . כמו שנאמר אלהים נמצא בפרטים

מנהל פורום אורתופדיה