פיזיותרפיה לברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/08/2002 | 14:53 | מאת: שי

שלום, אני מחפש אתר שמדגים תרגילי פיזיותרפיה (באנימצייה / תמונה) לאנשים עם בעיות בברכיים - פיזיותרפיה שנועדה לחזק את שרירי הירכיים, האם אתה מכיר אתרים כאלה? אמרו לי בפיזיותרפיה לעשות בבית כל יום תרגיל על מדרגה - להניח רגל אחת על המדרגה, ואת השנייה מאחורי המדרגה, ולהפעיל את משקל הגוף על הברך שעל המדרגה ולהרים את העקב של הרגל השנייה, בכל רגל 20 חזרות, 3 פעמים. כשאני עושה את התרגיל הזה יש לי כאב בפיקות הברכיים (במיוחד אחרי כמה חזרות) וברגל שמאל אני מרגיש כאב בשריר של הרגל ולא של הירך, האם אני עושה את התרגיל טוב, והאם הוא יכול להזיק לי? תודה!

אינני מכיר אתר כבוקש לע ידך לא ברורה לי הסיבה בשלה אתה עושה את התרגיל ומה בדיוק המליץ. לך הרופא.

10/08/2002 | 23:07 | מאת: שי

מטרת התרגיל היא חיזוק שרירי הירך, הרופא המליץ על פיזיותרפיה האבחנה הייתה CMP

מנהל פורום אורתופדיה