גידולים בכף הרגל.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/08/2002 | 19:28 | מאת: לודויקה

אבי בן 85 , בריא בדרך כלל, אך בכל קיץ צומחים לו גידולים בכף הרגל. הוא נוהג ל"קלף" אותם בעצמו ולטפל בכל הכרוך לאחר מכן על מנת למנוע זיהום. הוא מצליח להתגבר על התופעה, אך הגידולים חוזרים כל קיץ . ללכת לרופא הוא מסרב מאחר והתיחסו אליו די בזילזול (אולי מפאת גילו). אולי אפשר לקבל מידע על המחלה. תודה מראש.

09/08/2002 | 19:34 | מאת: לודויקה

לודויקה כתב/ה: > > אבי בן 85 , בריא בדרך כלל, אך בכל קיץ צומחים לו גידולים בכף > הרגל. הוא נוהג ל"קלף" אותם בעצמו ולטפל בכל הכרוך לאחר מכן על > מנת למנוע זיהום. הוא מצליח להתגבר על התופעה, אך הגידולים > חוזרים כל קיץ . ללכת לרופא הוא מסרב מאחר והתיחסו אליו די > בזילזול (אולי מפאת גילו). אולי אפשר לקבל מידע על המחלה. תודה > מראש.

אני מניח שמדובר במה שנקרע התקרנות של העור. אבל בלי לראות איני יכול להתיחס ברצינות . אם יפנה שוב לאורתופד או אולי לפדיקוריסט רפואי אני בטוח שיקבל יחס טוב.

10/08/2002 | 11:02 | מאת: לודויקה

ד"ר אסא- תודה רבה על התשובה המהירה.

מנהל פורום אורתופדיה