הגנה על ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/08/2002 | 18:01 | מאת: בובי

שלום לך .. אני עוסק במישחקי כדור ורציתי בבקשה לדעת אם יש דרך בה אני יכול להימנע מבעיות סחוס ומניסקוס ושאר בעיות עי ידי חבישת מגן אלסטי גמיש לברכיים האם יש לו אפקט של שמירה כלשהי והאם אתה ממליץ לחבוש מגן אלסטי לשני הברכיים במטרה להגן על הברכיים מפני תנועות לא נכונות ולשפר ביטחון כי אני ממש חושש מפציעה באזורים אלה יש לציין שאני בן 24 ואני מעוניין לשמור על מצב הברכיים ככל האפשר אנא אשמח לשמוע את עצתך בתודה מראש קובי

הדרך הבטוחה היחידה למנוע פציעות היא להשאר במיטה. הדרך השניה היא לעשות נוהל אימון נכון ולהקפיד על מתיחות ושחרורים ברכיה אלסטית לא תנמע פציעות .

מנהל פורום אורתופדיה