דוקטור הצילו!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/08/2002 | 21:26 | מאת: יוסי ש

לדוקטור שלום רב! אני בן 15 ולפני כשנה או יותר הבחנתי ב 2 סימנים מעין סימני מתיחה בגב התחתון -אני לא סובל משום בעיית השמנה להיפך אני רזה וגבוה מאוד אפילו לא טיפלתי בזה והיום גם בגב העליון ישלי את אותם הסימנים חשוב לציין שיש לי גם לפעמים כאבים בגב התחתון ולאחר צילום רנטגן נאמר לי מרופא שיש לי עקמת מיזערית בעמוד השידרה... מה לעשות!1

לעניין סמני המתיחה בעור לא נראה לי שצריך לעשות משהוא. לעניין הסקוליוזיס או העקמת - עקמת עד 10 מעלות נחשבת כשייכת לתחום הנורמלי. מעל 10 מעלות מתיחסים אליה בהקשר של גיל ו פוטנציאל גדילה אובמילים אחרות האם יש סכנה שהעקמת תחמיר או לא.

מנהל פורום אורתופדיה