כאב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/08/2002 | 12:46 | מאת: עפרה

אני סובלת באופן קבוע מכאבים מחלק שנמצא מתחת לאצבעות כף הרגל מתחת לאצבע השניה ליד הבהן הגדולה. האזור שם קשה מאוד והכאב הוא חד וחודר פנימה. לעיתים כאשר יש לחץ על כף הרגל בהליכה עם נעלים מסויימות הכאב מורגש כזרם חזק המלווה בדקירות בתוך כף הרגל. האם זהו דורבן ומה ניתן לעשות ? תודה מראש.

07/08/2002 | 15:07 | מאת: אגרנט

כרית מטטרזלית יכלה לעזור מאוד .

12/08/2002 | 13:44 | מאת: עפרה

עפרה כתב/ה: > > אני סובלת באופן קבוע מכאבים מחלק שנמצא מתחת לאצבעות כף הרגל > מתחת לאצבע השניה ליד הבהן הגדולה. האזור שם קשה מאוד והכאב הוא > חד וחודר פנימה. לעיתים כאשר יש לחץ על כף הרגל בהליכה עם נעלים > מסויימות הכאב מורגש כזרם חזק המלווה בדקירות בתוך כף הרגל. האם > זהו דורבן ומה ניתן לעשות ? > תודה מראש. עדיין לא קיבלתי מענה ......

לא זה לא דורבן. מה שזה צריך לאבחן. זה יכול להיות מה שנקרא מטהטרסלגיה - כאב שנגרם עקב לחץ יתר על ראש עצם בכף הרגל או שזה מה שנקרא נוירומה על שם מורטון. בדיקה טובה תבחין בין השניים.

מנהל פורום אורתופדיה