כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/08/2002 | 12:33 | מאת: עפרה

בני בן 11 ולאחרונה מעירים לי הרבה על כך שכף רגלו נוטה פנימה - החל מהקרסול. בגיל 7 ביקרנו אצל אורטופד בשל חשש לפלטפוס ונאמר לנו שהכל כשורה. האם יש מקום לדאגה ? האם יש טיפול ? או שמסתדר לבד. תודה מראש

לא ממש ברור לי למה כוונתך רגלו נוטה פנימה האם הכוונה שקיעה של הצד הפנימי של הכף או שכף הרגל כמו מסובבת כך שהאצבעות מצביעות כלפי פנים?

07/08/2002 | 22:19 | מאת: עפרה

כף הרגל פונה החוצה והרגל מהברך כלפי מטה נשענת כלפי פנים על הכף ולא במצב ישר מאונך מעל הכף. (קצת קשה להסביר , מקווה שהבנת). שוב תודה, עפרה.

אם בנך אינו מתלונן ואם אינו הורס נעליים בקצב לא מתקבל על הדעת סביר להניח שאין צורך לעשות שום דבר. אך אם את רוצה תשובה מוסמכת יותר עליך להביא את בנך רצוי עם הרגליים לבדיקה.

מנהל פורום אורתופדיה