פלטינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/08/2002 | 22:08 | מאת: האישה הביונית

האם קיבוע מתכת בעמוד השדרה יכול לגרום לכאבים מאוד חזקים כאשר במיפוי העצבות וב- ct לא התגלו ממצאים בעמוד השדרה?

הקיבוע כשלעצמו לא גורם לכאב. תקלות בו כמו שבר של המשתל או שליפה של בורך וכו' יכולות לגרור אחריהןכא.ב

08/08/2002 | 19:42 | מאת: עופרה

אם העצם שהשתילו בניתוח לא התחברה עם העצם איתה הייתה אמורה להתחבר, ויש בין העצמות חיכוך זה יכול לגרום לכאבים מאוד חזקים? האם ייתכן שתוצאות ה- CT שובשו בגלל המתכת ולכן לא הראו על ממצאים בעמוד השדרה?

מנהל פורום אורתופדיה