מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/08/2002 | 21:18 | מאת: ירושלמי

שלום ד"ר אסא ! עקב כאבים באיזור הסטרינום ושמאלה ולאחר שלילת בעיות לב וגאסטרו פניתי לאורטופד ששלח אותי למיפוי עצמות בהפנייה כתוב "מיפוי עצמות מאוחר 24 שעות". מיפוי עצמות כבר ביצעתי בעבר אבל מה זאת אומרת מאוחר 24 שעות ?

הכוונה לבדיקה שנעשית כעבור 24 שעות מא הזרקת החומר ולא כעבור 4 שעות כרגיל

06/08/2002 | 22:23 | מאת: ירושלמי

למה בדיקה זו מצריכה המתנה של 24 שעות בניגוד למיפוי רגיל ? והאם עלי לנהוג באופן מיוחד במשך הזמן שבין הזריקה לצילום ? תודה מראש על התיחסותך

מנהל פורום אורתופדיה