כאבים/חולשה במפשעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2002 | 11:42 | מאת: אבי

שלום רב, בצילום רנטגן של האגן פענחו: ספינה ביפידה של S1, פרט לכך אין שינויים. מה זה אומר ומה ההשלכות של זה? בנוסף רציתי לדעת מה בודק בדיוק מפוי העצמות, האם הוא לכל הגוף או רק לאזור הבעייתי, האם למיפוי או לזריקה יש סיכונים כמו קרינה או הרעלה, והאם המפשעות נכללות בכל בדיקות האגן (רנטגן, מפוי) תודה רבה!!!!!

05/08/2002 | 15:13 | מאת: רינת

ספינה ביפידה שמתגלה באורך מקרי בצילום רנטגן היא עפ"ר חסרת כל חשיבות. מיפוי עצמות בודק את עצמת הפעילות בניית עצם חדשה בשלד. לפרטים נוספים לך ל" חיפוש" ,הקלד בחלון "מיפוי עצמות" וצא לדרך

מנהל פורום אורתופדיה