המלצה חמה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2002 | 10:12 | מאת: מירב

שלום שמי מירב וכרגע שוטטתי להנאתי באתר, ראשית ברצוני לציין כי האתר נחמד מאוד והיה לי ממש כייף לבקר בו "יישר כוח"1 ברצוני ליידע אתכם במוצר "אינטרה" זהו סוג של משקה המורכב מ23 סיבים תזונתיים והוא גורם לאיזון המערכות בגוף, הרבה אנשים מספרים שבעקבות המשקה הנ"ל רמת האנרגיה שלהם עלתה וזה פתר להם הרבה בעיות בריאות, המוצר ידוע כמועיל הענייני "טהרת המשפחה" (בעיות מחזור ופריון).על עצמי אוכל להעיד שכתוצאה משתיית המשקה נעלמו לי בעיות הסינוסים שמהם סבלתי שנים רבות ואני ערנית יותר במהלך היום, לקרובת משפחה זה עזר להכנס להריון, לאחר ארבע שנים בהם לא הצליחה להביא ילדים, עקב בעיות במחזור (כל הזמן דיממה והצטרכה לחכות כל פעם מחדש עד המקווה) אני ממליצה לנסות את המשקה או, לחילופין, לקרא עליו מאחר והוא באמת באמת משהו מדהים,הוא מועיל גם על ידי מריחה ובמקרים נוספים רבים, לעדויות אין סוף! אני אשמח באם תרצו לשוחח על המשקה, תוכלו לכתוב לי לאי מייל ואני כבר אענה לכם. אם תרצו אוכל לשלוח לכם פרוספקט בעברית, אני חושבת שזה ממש משהו מדהים שכדאי להיחשף אליו כבר עכשיו אשמח לקבל תגובות מירב רוזן

05/08/2002 | 11:43 | מאת: רינת

בעלי ניסה את האינטרה ואיבד כח גברא למשך כ4 שבועות . אני קיבלתי פצעים על הפנים. גיסי שערו הלבין ואחר כך נשר תוך שלשה חדשים הזהרו מן האינטרה

05/08/2002 | 11:49 | מאת: מירב

רינת שלום קראתי את הודעתך על האינטרה. אני חייבת לציין שזו הפעם הראשונה שאני שומעת על דברים מעין אלו שהאינטרה גורמת להם, עד כמה שידוע לי האינטרה גורמת לאיזון בגוף ולכן לא יתכנו תופעות מעין אלו. מה עשיתם לאחר ששתיתם את המוצר? ידעתם שיש על האינטרה אחריות שלקוח לא מרוצה יכול להחזיר את הבקבוק, אפילו אם הבקבוק יהיה ריק? עדכנתם את החברה במה שקרה בעקבות האינטרה? מה החברה אמרה על כך? מי מכר לכם את המוצר? האם הוא מודע למה שרשמת? אני מאוד אשמח אם תעדכני אותי המשך יום טוב ובריא מירב

מנהל פורום אורתופדיה