קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/08/2002 | 23:30 | מאת: חנה

אמי בת 46 ומתלוננת על כאבים בקרסולים ותחושת בערה בכפות הרגלים מה הן הסיבות לכך ואיזה טיפול מומלץ? בתודה מראש

05/08/2002 | 13:31 | מאת: דר' אסא לב-אל

תחושת בערה בכפות הרגליים נגרמת בדרך כלל עקב מחלה של העצבים ההקיפיים אם זה מחמת לחץ על העצב בתעלה הטרסלית או חסר ויטמין B12 או סוכרת או אולי תגובה לתרופה או חו"ח הרעלה . כאב בקרסול יכול להגרם מחמת דלקת מפרק על רקע ראומטי , על רקע שקיעת קריסטלים, על רקע נווני או דלקת של גידים סביב למפרק ועוד ועוד אין טעם להלאות אותך באפשרויות אך אין גם אין אפשרות לענות על שאלתך בלי שתתני תאור מפורט מאד הן של המחושים והממצאים בבדיקה גופנית והן של ממצאי בדיקות העזר.

מנהל פורום אורתופדיה