כאבי שוקיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/08/2002 | 22:29 | מאת: שלום

אהלן אני בן 22 עדין חייל לא מעשן יש מקרים שאם אני אעמוד על הרגלים ואני כבר לא ירגיש אותם אבל לא קל לקום אני מרגיש כאילו שדקרו לי את הרגלים. עוצמת הכאב לא תמיד זהה בין הרגלים ,אני לא יכול להצביע על נקודה מסוימת בשוקיים. בזמן האחרון טופלתי ע"י פיזוטרפיסטית ולאחר ניסוים של כל המכשירים הדבר היחיד שעזר לי זה גלים קצרים אולטרסונד. המסקנה העיקרית שהגענו אליה אבל שום רופא לא יודע לפרש אותה זה שחום הוא הגורם העיקרי לכאבים וכדי לבדוק זאת הייתי שוטף את הרגלים במים קרים והכאב היה נעלם לכמה שעות היה חשד שמדובר בכלי דם אך ראומטולוג טוען שזה לא זה. כדי להקל על הכאב אני ישן כמו תינוק (מצמיד רגלים לבטן) או שוטף במים קרים תודה על הנסיון לעזור

05/08/2002 | 13:23 | מאת: דר' אסא לב-אל

אינני סבור שיש טעם להכנס לבעיה כה סבוכה רק על סמך מידע וירטואלי. אשמח לעזור לך אבל אך ורק בצורה הפורמלית והמקובלת

מנהל פורום אורתופדיה