מפרק הברך - טיפול או החלפה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2002 | 23:58 | מאת: ענת

שלום לד"ר האם בהזרקת SYNVIC לברך עלולות להיות תוצאות שליליות כשהחולה סובל מבעיות בקרישת דם, לחץ דם גבוה ופעילות לב בלתי סדירה ? מדובר באמי בת ה - 78 בת הסובלת בברכיה בשל שחיקה מוגברת של הסחוס ולא ששה לניתוח החלפת מפרקי הברכיים על אף שכבר מספר רופאים אמרו שאין מנוס מכך). אשמח מאד אענה. בכבוד רב. ענת

הזרקה של היאלורננים לסוגיהם (סינויסק הנו אחד מכמה ) טובה באוסטאוארטריטיס דרגה שניה ואולי שלישית,מפרק יר מחליפים בדרך כלל בדרגה רביעית כך שאין האחד בא במקום השני. אין להיאלורוננים השפעה מחוץ למפרק אליו הם מוזרקים

מנהל פורום אורתופדיה