דוקטור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2002 | 21:55 | מאת: ד"ר דוקטור

אולי זה לא הפורום המתאים אך אציג בכל אופן את בעיתי: עברתי טיפול ראשון בהסרת שיער בלייזר בבית חולים פרטי(לא אזכיר את שמו) שטוען שהטיפול נעשה רק ע"י רופאים מומחים..רק ע"י רופאים מומחים.. איזה הוכחה עלי לבקש מהרופאה(ספק רופאה) שאכן היא דוקטור האם אמור להיות לה כרטיס זהוי מטעם משרד הבריאות או משהו כזה? האם יש ברשת אתר המרכז את שמות הרופאים הרשומים, שבו אוכל לבדוק אם שמה אכן מופיע שם? ועוד משהו: בית החולים הנ"ל טוען שיש לו רשיון מטעם משרד הבריאות ובכן ביקשתי מפקידת הקבלה לראות אותו אך היא טענה שהרשיון מצוי בבית החולים בחיפה ולא בסניף של הבית החולים הנ"ל במרכז הארץ הסניף שבו עברתי טיפול להסרת שיער בלייזר מבלי שתהיה לי שום הוכחה שהמטפלת היא באמת רופאה ושלבית החולים הנ"ל יש רשיון מטעם משרד הבריאות עיזרו לי בבקשה! תודה מראש ד"ר דוקטור

לכל רופא יש רשיון לעיסוק ברפואה . לכל רשיון יש מספר. כל רופא חייב שתהיה לו חותמת בה כתוב מספר הרשיון. שמותכל הרופאים בעלי רשיונות נמצאים במחלקת המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות . תוכל לכתוב להם תוכל גם למצוא אותם בין משרדי הממשלה באינטרנט. ולבסוף האם באמת צריך להיות רופא בכדי להסיר שער בלייזר. ועוד. נסה בפורום רפואה ומשפט שבאתר זה

מנהל פורום אורתופדיה