למה שבר המאמץ לא עובר?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2002 | 01:41 | מאת: יוחאי

אובחנתי אצל אורתופד באיזור מגוריי כסובל משבר מאמץ. עצתו אלי היתה לנוח לאחר שעברתי מיפוי עצמות. נחתי.. נחתי... נחתי ... ועוד פעם נחתי, אבל עדיין ממשיך לכאוב לי בחלק הקידמי והאחורי של הרגל אפילו כשאני רק יושב או שוכב ולא עושה כלום (ממעל כף הרגל עד מתחת הברך - לא כולל). מה עלי לעשות? נ.ב הלכתי לאורתופד אחר והוא קבע כי עלי לשים מדרסים אבל למרות המדרסים עדיין כואב לי

אינני יודע כמה נחת אבל אם אמנם נחת די ועדיין יש לך כאב המסקנה היא פשוטה אינך סובל משבר מאמץ והגיע הזמן לחשוב על אבחנה אחרת.

מנהל פורום אורתופדיה