גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/08/2002 | 22:48 | מאת: יסמין

לאחר ביקור בקופת חוליים התברר לי שיש לי דלקת בגיד אכילס, הייתי מעוניינת לדעת , מהם הגורמים לדלקת? ומהו הטיפול המומלץ ביותר?

הגורם השכיח ביותר הנו מעמץ חוזר .זו בעיה שכיחה מאד אצל ספורטאים ורקדנים. קיצור של גיד אכילס הנו גורם מסייע. הטיפול מורכב משלב ראשון שלב המנוחה (_עד כדי קיבוע ) עם תרופות נגד דלקת מקומי ו/או כללי. וחימום קומי. שלב ההחלמה הכולל פעילות כמו מתיחות תרופות נגד דלקת וחימום. שלב שלישי חזרה לפעילותת והקפדה על מתיחות לפני ואחריכל אימון וחימום האימון.

מנהל פורום אורתופדיה