כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/08/2002 | 12:24 | מאת: רונית

מזה כמה ימים יש לי כאבים בכריות כף הרגל השמאלית שלי ,בכריות על יד האצבעות,הכאב הוא במיוחד בהליכה,בנגיעה במקום יש רגישות קלה. מה גורם לכאבים אלה?אני עושה הדרוטרפיה פעם בשבוע והליכה. אודה לך מאד על תשובתך. רונית

יש כמה סיבות אפשריות החל בהתעבות העור מתחת לראשיעצמות המשט( נקרא : PLANTAR KERATOSIS ) ,דרך התרכזות לחץ על ראשי המש מחמת קיצור גיד אכילס או התנגשות של הקרסול, נוירומה על שם מורטון אצבעות טפרים (CLAW TOESׂ ׂ) עם או בלי הלוקס ולגוס.

יש כמה סיבות אפשריות החל בהתעבות העור מתחת לראשיעצמות המשט( נקרא : PLANTAR KERATOSIS ) ,דרך התרכזות לחץ על ראשי המש מחמת קיצור גיד אכילס או התנגשות של הקרסול, נוירומה על שם מורטון אצבעות טפרים (CLAW TOESׂ ׂ) עם או בלי הלוקס ולגוס. ושבר מאמץ כבר אמרתי? ומחלת פרייברג בטח שחכתי.

מנהל פורום אורתופדיה