פגיעה בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/08/2002 | 08:22 | מאת: רון

במהלך ריצה בחדר כושר הרגשתי מתיחה בגיד אכילס. זמן קצר אחרי הריצה המצב החמיר והתחלתי לצלוע ללא יכולת לבצע את תנועת הקרסול כלפי מטה (תנןעת לחיצה על דוושה). כעבור יומיים המצב השתפר ההליכה רגילה והתחלתי לרכב בחדר כושר על אופניים ,פעולה הרבה פחות מאמצת את הקרסול. עדיין כשאני לוחץ על הגיד ביד אני מרגיש תחושת כאב עמומה ואם אני מתחיל מאמץ כמו ריצה מרגישים כאב במקום . האם יש צורך לפנות לרופא או להמתין. מתי נתין לשוב לפעילות מלאה.

01/08/2002 | 11:30 | מאת: דר' אסא לב-אל

סיפורך מעלה חשד להתפתחות דלקת של גיד אכילס. הדבר הראשון לעשות הוא לנוח ולהתחיל מתיחות. ביקור אצל רופא זה רעיון טוב

מנהל פורום אורתופדיה