הלוס ולגוס-

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/07/2002 | 13:36 | מאת: בילי

לד"ר שלום רב. כתבתי לך לפניי מספר שבועות על הניתוח הלוס ולגוס שעברתי אשר נאמר לי שהניתוח לא הצליח . הייתי אצל מומחה לכף רגל והוא אמר לי לפי הצילום שיצאה לי עצם אחרת והיא בולטת החוצה. נאמר לי כי עליי לעבור ניתוח להוצאת העצם ולאחר מכן לבדוק אם היא הסיבה שגרמה לכאב או שמא יש בעייה נוספת. אם הכאב יחלוף לאחר הניתוח אז כנראה שהבעייה נובעת מאותה עצם שבולטת כרגע. אני מאוד מקווה שזאת הבעייה היחידה ולא מעבר לזה. אשמח אם תוכל להסביר לי מאיפה יצאה לה פתאום עוד עצם (העצם שבולטת נמצאת ממש מתחת לעצם שנוסרה בניתוח הלוס ולגוס. תודה מראש . בילי

מצטער אבל תצטרכי להראות לי את צילום הרנטגן בכדי שאהיה מוכן לענות .

01/08/2002 | 12:43 | מאת: בילי

שלום ד"ר. אני לא בדיוק הבנתי אייך אני יכולה להראות לך את הצילום. אשמח לתשובה . ותודה רבה מראש על ההתייחסות לבעייתי. בילי

01/08/2002 | 19:25 | מאת: בילי

שלום ד"ר. אני שוב כותבת לך ומוסיפה כי חזרתי מאורטופד אחר שאמר שעדיף לא לגעת בעצם שיצאה בכלל . הוא אמר שהבעייה שיותר מדאיגה אותו זה שהבהן לא התיישרה מהניתוח האחרון. כל רופא אומר לי משהו אחר ואני ממש מתוסכלת מהמצב הזה ונורא כואב לי. העצם שיצאה רק גודלת עם הזמן. קבעתי תור לעוד אורטופד בשבוע הבא ואני אראה מה הוא אומר . והמליצו לי על מומחה בהדסה ואני כנראה אלך אליו באופן פרטי . אני מקווה שתוכל לעזור לי . אמרת שאני אראה לך את הצילומים ואני לא יודעת למה בדיוק התכוונת.( אייך להראות לך אותם). המון תודה מראש. בילי

מנהל פורום אורתופדיה