איחוי עצם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/07/2002 | 09:51 | מאת: מלכה ר.

שלום לתומכים, לפני 9 שבועות עברתי ניתוח לקיבוע שבר במרפק יד שמאל. עד היום אין איחוי עצם. הרופא בביה"ח המליץ על טיפול במכשיר EXOGEN . היכן ניתן לקבל/לשכור את המכשיר הנ"ל ? מה אחוז ההצלחה של הטיפול הנ"ל ? בברכה ותודה

9 שבועות אינם זמן רב לחיבו רשבר ניתן לקבל אותה תוצאה על ידי מכשור מודרני של אולטרהסאונד ( אולטרהסאונד באנרגיה נמוכה) הנמצא כמעט בכל מכון פיסיותרפי. האקסוגן עצמו ניתן להישגו בחנויות המתמחות בציוד אורתופדי.

http://www.smithnephew.com/US/Standard.asp?NodeId=3363

מנהל פורום אורתופדיה